Matčino vyznání - Rimmer, Kelly (Euromedia Group, 2019)
Román pro ženy, ve kterém se hlavní hrdinka stala obětí pokrytectví svého nejbližšího okolí. Soužití Olivie a Davida na australském maloměstě vypadá na první pohled idylicky. On je úspěšný podnikatel a ona miluje svou práci na veterinární klinice. Poté, co se jim narodí malá Zoe, je obraz šťastné rodiny dokonalý. Nikdo nevidí, že pod povrchem se skrývá bolest a zoufalství týrané ženy. Pokrytectví a falešná loajalita tyranovy matky vede nevyhnutelně ke katastrofě. Najde Olivie odvahu vzepřít se? Dostane ještě druhou šanci na nový, lepší život?