Deník malého poseroutky. Na spadnutí - Kinney, Jeff (CooBoo, 2019)
Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. S každou zdí, která jde k zemi, se objeví nějaký nový problém: shnilé dřevo, jedovatá plíseň, nevítané potvůrky a ještě něco mnohem zlověstnějšího Greg i jeho rodina začínají pochybovat, jestli to vůbec stálo za to. Až se prach usadí, ukáže se, zda budou moci zůstat nebo se budou muset odstěhovat z města?