Vítěz - Janečková, Klára (Euromedia Group, 2019)
Obě hlavní postavy, závodníka rallye a pánskou společnici z donucení, poznáváme v tomto českém románu už roky před tím, než je osud svede dohromady. Tomáš Bauer, automobilový závodník, je navyklý vítězit. Užívá si peněz i žen, ale brzy mu život převrátí vzhůru nohama tragická nehoda. Johanka Lordová, hýčkaná bohatými rodiči, utíká ze zlaté klece za láskou. Zadlužený manžel ji však dostane na šikmou plochu prostituce. Když se Tomáš s Johankou seznámí, je otázkou, jestli k sobě najdou cestu a zda je nedostihne nešťastná minulost. Autorka zavádí v této knize zejména čtenářky červené knihovny nejen do současného Česka, ale také do atraktivních destinací Kanárských ostrovů či Dubaje. Vášnivý milostný příběh je plný vztahových propletenců a dramatických chvil