Čarodějky z jezdecké školy. Vzhůru na slet čarodějnic! - Kessel, Carola von (Fragment, 2007)
Staň se čarodějkou z jezdecké školy a čaruj s kouzelnickou hvězdou. Tajemná sova dívkám doručila pozvánku od Velké rady čarodějnic na oslavu Valpuržiny noci. Při nočním nácviku vyjížďky jsou však přistiženy a té noci se navíc ztratí ze stájí drahocenná sedla. Dívky jsou v podezření a hrozí jim vyloučení ze školy. Jak se celá záležitost urovná? Jak nakonec obstojí před Velkou radou čarodějnic? Čarodějky z jezdecké školy - nová edice pro holky, kterým kouzla nejsou cizí