Lední medvídku, znáš cestu? - De Beer, Hans (Euromedia Group, 2019)
Malý lední medvídek Lars rád poznává svět. Jednou na svých cestách potká i malého sibiřského tygra Thea, který se ztratil a nemůže najít své rodiče. Lars se rozhodne, že malému Theovi pomůže a společně se vydávají na cestu. Během svého putování zažívají ohromná dobrodružství, poznávají nové kamarády, a dokonce se i svezou na velbloudovi