Lední medvídku, kam pluješ? - De Beer, Hans (Euromedia Group, 2019)
Malý bílý lední medvídek se plavil na ledové kře a na sudu až do Afriky. Poprvé viděl neuvěřitelné barvy a seznámil se s hrochem. Na hřbetě velryby se vrátil zpět do svého chladného domova