Dno vyschlé studny - Cílek, Roman (Původní česká detektivka, 2020)
Soubor řemeslně zpracovaných kriminálních povídek a příběhů, ve kterých není nouze o dramaticky vypjaté situace a překvapivé pointy. Některé povídky jsou psychologicky laděné, jiné nepostrádají osobitý humor. Všechny však zobrazují vyostřené vztahy a situace mezi lidmi, které mohou vést ke spáchání trestného činu.