Patříš mi - Tilbury, Mark (Computer Media s.r.o., 2019)
Danny, Kieran, Rob a Josh. Parta kluků, která má tajemství. Tajemství, které dennodenně sužuje jejich životy. Ačkoliv šli každý svou cestou, zlo je spojuje a přivádí zpátky na místo, kde to všechno začalo. A co víc, vypadá to, že se historie po letech začíná opakovat. Nejdříve to byla Ellie. Teď je to Cassie. Dvě dívky, po kterých se slehla zem. Je na čase splatit účty a pohřbít kostlivce jednou pro vždy