Posedlé dítě - Theils, Lone (Euromedia Group, 2020)
Dánský thriller s novinářkou Norou Sandovou se dotýká tématu černé magie. V Londýně se ztrácejí děti a Nora se snaží vypátrat proč. Nora Sandová, londýnská korespondentka dánského týdeníku Globalt, se tajně sejde s africkým profesorem Abionim na hřbitově. Získá od profesora informace o organizovaných únosech dětí v Nigérii. Vzápětí je Abioni zavražděn a v Temži se najde torzo dětského těla. Nora soukromě pátrá po tajemství profesora Abioniho, zatímco jako novinářka oficiálně pracuje na případu uneseného syna ruského vlivného oligarchy. Zdá se, že vše spolu souvisí