Chladná jako led - Driscoll, Teresa (Euromedia Group, 2019)
Psychologický thriller s překvapivým závěrem je příběhem dvou kamarádek, které před sebou skrývají tajemství. Do jaké míry je možné věřit přátelům? Sophie si myslela, že v nové sousedce Emmě našla spřízněnou duši. Dokonce jí svěřila na hlídání svého čtyřletého syna Bena. Ten však skončil v nemocnici. Sophie musí rozkrýt, co se stalo. Klíčem bude minulost, ze zpětného pohledu plná varovných signálů a tajných vztahů