V pravý čas - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2019)
Román pro ženy od zkušené americké autorky, v němž Alexandra hledá možnost uplatnění svého spisovatelského talentu, a také životní lásku. Život Alexandry Winslowové byl komplikovaný od samého počátku, nejprve jako malá holčička přichází o svou matku, a poté již jako mladá žena náhle i o svého otce. Otec ji vždy podporoval v rozvíjení vypravěčského talentu, povzbuzoval ji, ať se nikdy nevzdává, a Alexandra nalézala ve světech vytvořených na papíře útěchu a bezpečí. Když vydá svůj první román, je nadšeně přijat, všichni touží po dalším díle, kritici i čtenáři. Naneštěstí ho Alexandra nevydala pod vlastním jménem, ale podle otcovy rady pod mužským pseudonymem, musí se tedy vyrovnat s nástrahami, které do jejího života přinese dvojí identita. V tu chvíli se nečekaně seznamuje se zajímavým mužem, ten by do jejího života opět mohl vrátit štěstí a radost, v něž ani nedoufala. Netrvá však dlouho a do jejího osudu opět zasáhne tragédie