Most do záhrobí - Houser, Jiří (Původní česká detektivka, 2020)
Dávno zapomenutý zločin, který nebyl potrestán, protože byl kvalifikován jako nehoda, roztáčí po desítkách let kolotoč pomsty, která si vybírá krutou daň. Nenávist a posedlost touhou po odplatě je zničující pro všechny, mstitele i jejich nic netušící oběti. Ale jsou opravdu tak nevinné, jak se může zdát? A platí, že nikdo není bez viny?