Mlsná huba - Váňová, Magda (Šulc, 2020)
Mlsná huba je restaurace, kterou si v 90. letech otevřeli v Kolíně manželé Reinovi. Jitka a Bohdan si sami zvolili restauraci jako svůj životní cíl. Jitka odmítla jít v medicínských stopách svých rodičů a zajímalo ji jen vaření a Bohdan se po jiných možnostech podnikaní ani nerozhlédl, protože s čerstvým inženýrským diplomem přivedl Jitku do jiného stavu. O čtvrt století později se Bohdan potká s Laurou Navarovou. Tato oslňující kráska se mstí chlapům za to, jak ji oklamal jeden barový muzikant, a nyní prchá před nafoukaným chlapíkem, který ji chce zabít za to, co mu provedla. Potřebuje se schovat a ochotně nastoupí do Bohdanovy restaurace. Podaří se jí zavedený podnik téměř rozvrátit, ale současně se s Reinovými natolik sblíží, že začne o sobě pochybovat a uvědomí si, že neví, jak naložit se svými oslňujícími půvaby, aby byla doopravdy a normálně šťastná