Romantické paběrkování - Čermák, Marko (Václav Vávra, 2020)
Na první jarní cesty si bude moci knihám nakloněný tulák přibalit do torny březnovou tiskařskou černí vonící Romantické paběrkování.Výbor starších i novějších textů Marko Čermáka - povídek a článků věnovaných trampskému dávnověku i současnosti, doplněný velkým množstvím autorových černobílých i barevných kreseb a fotografií vyjde u příležitosti osmdesátých narozenin M. Čermáka.