Není úniku - Hunter, Cara (Host, 2020)
Jsou Vánoce a z hořícího domu v severním Oxfordu byly právě vyneseny dvě děti. Tříletý Zachary je mrtvý a jeho starší bratr Mattie bojuje o život. Byli doma sami? Jejich otec je na konferenci v Londýně a nezvedá telefon, po matce není nikde ani stopy. Hasiči mají podezření na žhářství, brzy se však objeví nové důkazy a inspektor Adam Fawley se probudí do své nejhorší noční můry. Nejde totiž o nehodu, ale o vraždu