Konec hry - Cole, Daniel (Kalibr, 2020)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: nejtěžší případ, který kdy detektivové Wolf a Baxterová řešili – a který nemusejí přežít... Finlay Shaw, policista v důchodu, je nalezen mrtvý v zamčené místnosti. Nikdo nepochybuje, že šlo o sebevraždu. Nikdo, až na jednoho detektiva s pošramocenou pověstí – Williama Wolfa Fawkese. Společně se svou bývalou parťačkou Emily Baxterovou a soukromým očkem Edmundsem pátrají v Shawově minulosti. Byl skutečně tak vzorný, jak to vypadalo? Nebo se i na něj najde něco, co nikdy nikomu neprozradil? Ne všichni na oddělení však jásají z Wolfova návratu. A čím hlouběji se Wolf během vyšetřování noří do bahna policejní korupce, tím víc dává opět v sázku svou kariéru – a taky životy svých blízkých