Tanči jen pro mě - Brant, Kylie (Kalibr, 2020)
Před lety ve městě Saxon Falls zmizela mladá Kelsey Willardová. Všichni předpokládají, že je po smrti. Tragédie její rodinu úplně zlomila - matka ochromená bolestí, otec prohrávající boj s vlastními démony, a sestra zoufale toužící, aby se celá záležitost uzavřela. Teď ale zmizela další mladá dívka. Willardovým zpráva o pohřešované otevře staré rány a vtáhne je zpátky do minulosti. A to ještě netuší, co je čeká.