Smrtící útes - Dunnett, Gregg (Computer Media s.r.o., 2020)
Jedenáctiletý Billy Wheatley je zvláštní kluk, tak trochu samotář, introvert a vědátor. Žije se svým otcem uprostřed Atlantiku, na osamělém útesu, v domě obklopeném přírodou. Zdánlivou idylku naruší osudná noc, kdy se během oslavy ztratí mladá turistka. Policie po dívce marně pátrá a Billy se rozhodne do vyšetřování zapojit.