Ovšem - Kovář, Karel (BizBooks, 2017)
Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na youtube a smíření se se svou identitou. Karel Kovář, vystupující na youtube po přezdívkou Kovy, natáčí již déle než 5 let videa, ve kterých mluví převážně o sociálních sítích, aktuálních tématech, veřejném dění i politice. Ovšem je jeho knižním debutem, ve kterém se prolíná autobiografie, zápisky z cest, básně a autorovy fotografie