Hanko, zachraň štěně! - Hudáčková Barochová, Věra (Fragment, 2020)
Hance je třináct a psy si raději vždycky držela od těla. Jenže pokud chce zapůsobit na Patrika, který chodí pomáhat do psího útulku, bude muset svůj strach překonat. A tak sebere veškerou odvahu a přihlásí se také jako dobrovolnice. Od kotců se drží raději dál a zpočátku jí tato taktika celkem prochází. Jednou ale zůstane v útulku úplně sama a bude muset zachránit nejen malé štěně, ale i zraněného zuřivého vlčáka