Marcus & Martinus : náš příběh - Gunnarsen, Marcus, 2002- (Jota, 2018)
Jste připraveni na to, být naprosto fascinováni, vtaženi do příběhu, objevovat nečekané a do teď tajené detaily z jejich života? A také si výrazně potrénovat smíchové svaly, konečně vidět nikdy nezveřejněné fotky z dětství těhle kluků (a je to síla, to nám věřte) a nakonec i zamáčknout slzu, když zjistíte, že jste UŽ na poslední stránce? Pak je tahle kniha prostě a rozhodně právě pro vás