Zlodějka příběhů - Klevisová, Michaela, 1976- (Motto, 2020)
Další příběh od královny českých detektivek Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost - lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství. Co s tím vším mají společného její dvě kamarádky z dětství? Pak dojde k vraždě a je na charizmatickém inspektorovi Josefu Bergmanovi, aby rozpletl složitě zamotané klubko přátelských a mileneckých vztahů