Frankův kouzelný fotbal. Frankie a světový pohár - Lampard, Frank (CPress, 2015)
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas - zvláště když jde o Světový pohár! Ale týmy z celého světa hrají tak příšerně, že je Frankie přenesen do Brazílie, aby tento turnaj zachránil před zkázou. On i jeho kamarádi procházejí džunglí, musejí čelit aligátorům, zúčastní se karnevalu v Riu a hrají s nepoctivými soupeři, aby pomohli fotbalové superhvězdě Ricardovi získat zpět ztracenou trofej. Dokáže Frankie a jeho tým zachránit Světový pohár včas, než se začne hrát finále?