Frankův kouzelný fotbal. Frankie v Austrálii - Lampard, Frank (CPress, 2016)
Během návštěvy v safari parku jedna drzá opice ukradne kouzelný míč – a pošle Frankieho, Charlieho, Louisu a Maxe až na druhý konec světa! Najednou mají před sebou úkol najít klokaní mládě a předat ho matce, zachránit malého Dinga… a získat zpátky fotbalový míč. Dokáže Frankie se svým týmem vypátrat klokana ve volné přírodě?