Příliš mnoho pokladů - Hardenová, Helena (Původní česká detektivka, 2018)
Rodinným sídlem Ronov na Bělou bloudí po nocích podivné stíny. Ozývají se strašidelné zvuky a ráno jsou otevřené dveře, které byly zamknuté. V jedné místnosti archivu dokonce hořelo. Polyxeně Berkové tak nezbývá, než zmobilizovat všechny síly, aby přišla na kloub záhadě, která ohrožuje ji i celý zámek…