Smrt všem prasatům - Parsons, Tony (MOBA, 2018)
Před dvaceti lety se v soukromé výběrové škole Potter's Field spřátelilo sedm bohatých, privilegovaných studentů. A teď začali za těch nejkrutějších okolností umírat. Detektiv Max Wolfe, který začal nedávno pracovat v oddělení vražd britské metropolitní policie se ujímá svého prvního případu