Kořeny zla - Granger, Ann (MOBA, 2019)
V lese v západní Anglii se objeví tělo Carla Finche s prostřelenou hlavou a vypadá to jako jasná sebevražda. Ale policie brzy zjišťuje, že přijít tomuto případu na kloub nebude vůbec jednoduché. Výpovědi svědků se rozcházejí, a jakmile si Ian Carter a inspektorka Jess Campbellová na případ posvítí, začíná být jasné, že na mrtvého muže měl spadeno nejeden člen místní komunity