Zničím tě a vezmu si co je mé - Lythell, Jane (Metafora, 2018)
Kathy pro všechny představuje dokonalý obrázek šťastné a úspěšné ženy. Ale ne každý se tím nechá oklamat. Její podřízená Heja zná pravdu: ví, o trhlinách Kathyina manželství, jejích pochybách i obavě z pracovního neúspěchu. Konečně je Heja přesně tam, odkud může Kathy zničit..