Dubnové slunce - Gillerová, Katarína (Motto, 2020)
Dvě nerozlučné kamarádky, dva rozdílné světy. Ela vyrůstá bezstarostně jako jedináček, Dita naopak v početné rodině, neustále zatížena péčí o sourozence. Po letech se ale jejich situace obrátí. Ela po ztroskotání své první lásky potkává muže se dvěma dětmi a musí se uskromnit. Ditin život se změní poté, co opustí rodinu a rozhodne se žít sama. Ustojí jejich přátelství další otřes, když se v jejich životech objeví muž, do kterého byly kdysi obě zamilované?