Všechno, co dáme - Lonsdale, Kerry (Euromedia Group, 2020)
Úspěšný fotograf Ian Collins udělal v životě jedinou chybu. Jeho matku to však stálo svobodu a jejich rodinu to dočista zničilo. Ian tak musel vyrůstat sám, daleko od svých rodičů. Po celou tu dobu se však nevzdal naděje, že svou matku znovu najde. Dnes má Ian všechno, co si mohl přát - kariéru fotografa, milující manželku Aimee a úžasnou dcerku Caty. Ke štěstí mu chybí jen dvě věci - článek v National Geographic a jeho matka. Když mu oceňovaný magazín konečně nabídne spolupráci, objeví se v Ianově životě po letech další zádrhel. Do života mu vstoupí James, bývalý snoubenec Aimee. A zatímco se Ian honí za kariérou a dávnými přízraky, vzdaluje se mu to jediné, na čem doopravdy záleží. Jeho rodina...