Tři metry vášně - Pawlovská, Halina (Motto, 2016)
Abych byla šťastná, potřebuju, aby mne někdo miloval, abych milovala já jeho a aby mi to slušelo! A když jsem si své touhy takhle zformulovala, bylo mi jasné, co musím udělat! A o tom je můj příběh. Dalo by se to shrnout do jedné věty: Budu vám vyprávět, jak jsem konečně našla ten ideální model