Rokycansko nejen z nebe - Paprčka, Milan (Graspo cz, a. s., 2020)
Netradiční a zároveň nádherné pohledy z výšky na náš region. Kniha poskytuje pholed z ptačí perspektivy a odhaluje to, co zůstava schováno při toulkách krajinou po zemi.