Shrek. Nepostradatelný průvodce - Cole, Stephen (Easton Book, 2005)
Kde bylo, tam bylo, byl jednou jeden veliký, zelený, páchnoucí zlobr, který potkal překrásnou přinceznu a tito dva se do sebe zamilovali... Nyní se přostřednictvím tohoto fantastického průvodce můžete o magickém světě Shreka a Fiony (a ovšem Oslíka!) dozvědět mnohem víc. Přečtěte si více o známých postavičkách a poznejte nové tváře. Nahlédněte do Shrekovy bažiny a navštivte přepychové pohádkové království Za sedmero horami