Valentýnka a vetrirární ordinacd - Peroutková, Ivana (Albatros, 2020)
Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Tentokrát ji k nové hře inspiruje její pejsek Hugo, který si zraní ucho. Po návštěvě veterinární kliniky Valentýnka dětem navrhne, že si společně zařídí ordinaci. Budou léčit zvířátka! Poradí si malí veterináři se všemi případy