Magická knihovna - Alexander, Zeno (Grada Publishing, 2020)
Lucka se nudí, nudí, nudí!!! Dokud neobjeví tajné dveře do knihovny knihoven. Tato magická knihovna obsahuje všechny znalosti celého vesmíru a všech jeho světů. Je v ní každá kniha, která kdy byla napsána! A právě tady se Lucka stává knihovnickým učněm čtvrté třídy. Na cestě do budoucnosti, do minulosti i po obřím glóbu musí Lucka čelit velkému zlu, které chce magickou knihovnu zničit. Pro její záchranu musí Lucka napnout všechny své síly a odhalit důležitá tajemství skrytá v knihách. Podaří se jí uspět