Stíny mezi námi - Rousek, Martin (MaHa, 2020)
Hrozivé události navždy změnily její život. Třiadvacetiletá Lilly by nejraději zapomněla na všechny výjevy, které se jí neustále vracejí do mysli. Když jí sousedka Lucy navrhne daleký výlet, neváhá ani vteřinu. Musí pryč z města. Radost ale po pár hodinách vystřídá strach. Dívky jako zázrakem přežijí autohavárii, ocitají se však uprostřed hlubokých lesů