Pod karmínovým nebem - Haran, Elizabeth (Alpress, 2020)
Maggie je štěstím bez sebe, když ji Patrik požádá o ruku. Jeho bohaté rodině je ale chudá nevěsta proti srsti a Patrikův otec sňatek pomocí intrik anuluje. Zoufalá Maggie opouští svého muže, odplouvá za prací na opačnou stranu kontinentu, aniž by tušila, že pod srdcem nosí Patrikovo dítě