Brdy. 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst - Makaj, Tomáš (Starý most, 2020)
Přináší čtenářům tipy na netradiční výlety brdským pohořím. Oblíbený autor vyhledává atraktivní místa, která z části leží mimo tradiční turistické trasy, objevuje lokality s velmi zajímavou historií i přírodní krásy. Provede čtenáře po stezkách, na kterých chodili turisté před více než sto lety. Vyhledává místa spjatá s brdskými osobnostmi i pozapomenuté památky od gotických dob do 20. století. Nezapomíná ani na celkem nedávnou vojenskou historii Brd. Kniha zapadá do stejné ediční řady z naší produkce, která se ve dvou dílech věnovala Šumavě a Bavorskému lesu.