Kouzelná třída v zoo - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2019)
Další veselé příběhy dětí, které ve škole učí kouzelná paní učitelka - víla Jasmína Bílá. Tentokrát se vydávají poznávat zvířata do ZOO