Pachatelé dobrých skutků. Klofáci - Kratochvíl, Miloš (Mladá fronta, 2011)
Michal Souček a Filip Fialka popáté a naposledy!!! Jako Puntíkáři, Duchaři, Kouzláci a Bouráci zůstali nerozluční kamarádi při zachraňování spolužáků, psů, rodičů, skautů, školy i kouzelníků, nezlomeni poznámkami učitelky, podezřívavostí ředitele, akcemi psychiatrické doktorky tety Marcely, maléry i úrazy. Nyní stojí před nejtěžší zkouškou. Nic tak neohrozí klukovské kamarádství jako láska ke stejné spolužačce Teď se teprve ukáže, jestli jsou Piskoř s Fildou kamarády na život a na smrt!