Rošťák Bertík. Bacilyyy! - MacDonald, Alan (NAVA, 2014)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka - kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte - Bertík v nich vězí až po krk! Další tři humorné příběhy, které dozajista zaujmou mladší školáky. Vše je doplněno velkým množstvím skvělých ilustrací Davida Robertse