Milda a Milda - Stará, Ester (Mladá fronta, 2019)
Pohádkové povídání o tom, co všechno zažívají děti v mateřské školce a hlavně o Mildě a Mildovi, kteří se o děti starají, aby jim ve školce bylo dobře