Fridolína, Antonína a malá Mína - Černá, Olga (Baobab, 2019)
Na látku vyšitý příběh o třech malých panenkách a kočičce Míce. Vyprávění o tom co se děje, když malé děti spí nebo jsou ve školce. V tomto domě hospodaří tři malé panenky. Každá je jiná, všechny si rády hrají a kočka Míca dohlíží na to, aby bylo všechno tak, jak má být