Sesterstvo a kouzelná kočka Fabiola - Hlavinková, Lucie (Albatros, 2019)
Příběh tří kamarádek, Ely, Báry a Míši, kterým se společně s kouzelnou kočkou Fabiolou podaří vyřešit dávnou záhadu z minulosti