Venkovské sídlo. Časy se mění - Jacobs, Anne (Euromedia Group, 2020)
Zdá se, že na venkovském sídle nastávají klidné časy. Franziska našla starý domov a ve Waltrovi svou velkou lásku. Vnučka Jenny udělá všechno, aby si na rodinné usedlosti vybudovala svou budoucnost, a je šťastná s Ullim, jemuž se slibně rozbíhá podnikání v půjčovně lodí. Všechno ale není tak růžové, jak na první pohled vypadá. Nově otevřená restaurace neprosperuje a při stavebních pracích ve sklepě dojde k nálezu, který oživí dávno zapomenutou historii. Franziska se obává, že by mohl souviset s její zesnulou sestrou a klade si otázku: Vymaní se někdy ze zajetí minulosti?