Doktorka Micka. Nešikovné štěně - Clark, Jane (Fragment, 2019)
Doktorka Micka se svým myším asistentem Burákem vyjíždí ke zraněnému štěněti Čendovi. Poranil si ocásek v nově otevřeném plaveckém bazénu, kde se právě sešla většina zvířátek z Bodlákova. Podaří se Micce Čendu uzdravit? A co Burák: zbaví se svého strachu z vody a plavání?