Chlapec z lesů - Coben, Harlan (Euromedia Group, 2020)
Wilda před třiceti lety jako malého kluka našli v lesích, kde přežíval úplně sám a nevzpomínal si na nic. Policie se snažila vypátrat jeho rodinu, ale nepodařilo se, a tak byl umístěn do pěstounské rodiny. Wilde dodnes netuší, odkud pochází, a jako dospělý žije dobrovolně v mobilním domě v lesích za městem. Když zmizí náctiletá Naomi, slavná právnička Crimsteinová požádá Wildea, se kterým ji pojí dávná tragická událost, aby jí pomohl dívku najít. Krátce nato se ztratí Naomin spolužák a případ nabývá větších rozměrů. Chlapec je totiž synem slavného televizního producenta a blízkého přítele kontroverzního kandidáta na prezidenta. Kolem obou zmizení se vynořují nové záhady a Wilde jim musí přijít na kloub, aby měl šanci pohřešované zachránit. Jenže při pátrání se vyjevují některá tajemství i z jeho vlastní minulosti...