Stará tajemství - Gibney, Patricia (Euromedia Group, 2020)
Inspektorka Lottie Parkerová řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi. Jakmile zjistí, že dcera oběti se pohřešuje, začnou se obávat o bezpečí celé rodiny. Pak kdosi zapálí nedaleký dům. Počet obětí roste a Lottie a její tým začínají rozplétat pavučinu tajností a lží. Vraždy podle všeho vedou daleko do minulosti, k události, kterou vyšetřoval Lottiin otec, než spáchal sebevraždu. Lottie stále neví, jak to tehdy s jejím otcem skutečně bylo, zdá se však, že by jí stávající případ mohl poskytnout nějaké vysvětlení. Jenže kolik toho vlastně chce vědět? A kam až je ochotná se kvůli nalezení pravdy vydat?