Pád do hlubin - Cowie, Amber (Euromedia Group, 2020)
Je to dvacet let, co Cařin přítel zemřel při hrozivé autonehodě a její sestra Anna šla do vězení. Z tragédie se stala místní legenda, ale Caře se díky rodinnému životu a kariéře podařilo minulost pohřbít. Zato Anna, kterou nedávno propustili z nápravného zařízení, bojuje se závislostí a pocity viny a studu. Jediné, co by jí zřejmě pomohlo, je Cařino odpuštění. Když se dá Anna dohromady, ve vzpomínkách se zaměří na události oné noci. Ale co když právě o to Cara nestojí?