Ztracená dcera - Mofina, Rick (Euromedia Group, 2020)
Jednoho rána Ryan a Karen Laneovi v dětském pokojíčku místo své dcery Maddie najdou prázdnou postel a okno otevřené dokořán. Rozbíhá se pátrání. Před nedávnem byl navíc v okolí otevřen dům na půli cesty, který je plný pochybných existencí, a tak podezřelí rychle přibývají. Detektivové ale nakonec obrátí svou pozornost k samotným Laneovým. Ze seznamu podezřelých nelze vyloučit ani jednoho člena rodiny: Karen, která se s dcerou neustále hádala. Ani Ryana s jeho sklony k násilí. A dokonce ani Maddiina třináctiletého bratra Tylera, který z jejího pokoje v noc sestřina zmizení slyšel hlasy. Uplynou dny, týdny, měsíce, a dokonce roky, aniž by se dočkali odpovědí, všichni mají strach, že Maddie zmizela navždy... dokud nepřijde zvrat, který všechny šokuje a vrhne rodinu do víru dávno pohřbených tajemství, jejichž odhalení může zničit jejich životy.